Fordonsdekor

Dina fordon, oavsett om det är en personbil, lastbil, cykel eller buss är kanske din bästa annonsplats. Har du tänkt på att du skapar trygghet och förtroende för ditt företag och dina produkter när du står parkerad med din bil utanför en kund? När någon köper dina tjänster så legitimerar det även för grannföretagen att välja rätt leverantör.

Vi kan hjälpa er att synas via era fordon med hjälp av dekor som visar var ni kommer ifrån eller vilka ni representerar. Det är ett enkelt sätt att synas och att marknadsföra sig 24 timmar om dugnet på ställen som skulle vara svåra att nå på andra sätt.

Bilderna ovan visar exempel på ett antal olika varianter och tekniker.. Fordonsdekor kan innebära allt från en liten printad dekal på sidan, till att man klär in hela bilen. Här är det bara fantasin som sätter gränser för hur man kan exponera sitt varumärke. Har du en idé eller skiss på dekor till din bil, så hjälper vi er att göra verklighet av den.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.