Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Om oss
på Göta Neon Skyltsupport AB

LYSANDE VARUMÄRKEN SEDAN 1954

1954 startades Göta Neon av Gunnar Fagberg på Kronhusgatan 17 i Göteborg. Redan från början var inriktningen tydlig, Göta Neon ska tillverka vackra och hållbara skyltar som bildar en helhet med sin omgivning och tillför något till byggnaden de sitter på. Även om utbudet utökats till att innefatta fler produkter och tjänster så kvarstår grundtanken. Att skapa tydliga hänvisningar, estetiska exponeringar, ekonomiskt hållbara lösningar och lysande varumärken.

VI ARBETAR SKYLTESTETISKT

Vad menar vi med skyltestetik? Det handlar om en kunskap och känsla att förstå den miljö skylten ska sitta i och anpassa den utifrån det. Ska skylten sitta i en gammal bruksmiljö eller i ett strikt kontorslandskap? På vilket avstånd ska den betraktas? Hur påverkar ljuset och övrig belysning runt omkring skylten? På dagen, på natten, över tid.

MED ÖGA FÖR DETALJER

Det är detaljerna som gör skillnaden, heter det i ett gammalt ordspråk, och det är vi de första att hålla med om. Vi lägger ned mycket tid på detaljer, ibland nästan onödigt mycket tid. Vad kan det handla om då? Det kan handla om att dölja kablar, sy in dem i väggen eller lacka detaljer som skruvhuvud och skenor.

EN SKYLT GÅR INTE IN OM NATTEN

Även om man vid blotta anblicken tycker att två skyltar ser lika bra ut så kan det över tid skilja massor när det kommer till att åldras med värdighet, både vackert och ekonomiskt. Vi är vana vid ett tufft klimat med mycket salt. Vi bygger våra skyltar därefter. Det handlar om att läsa av och förstå miljön skyltarna ska sitta i och anpassa dem efter den.

KÖP INTE SKYLTEN OSEDD

Vi arbetar ofta och gärna med fotomontage för att ge våra kunder och samarbetspartners så tydliga förutsättningar som möjligt. Får vi slå oss själva på bröstet så tycker vi nog att vi är ganska duktiga på detta. Titta bara på våra gamla skisser bland referenserna som är gjorda på 50- och 60-talet, för hand dessutom.

UTBILDAD PERSONAL

3M MCS Garantier – En trygg investering i ditt varumärke.

När ni väljer dekorer och grafisk kommunikation som omfattas av 3M™ MCS™ Garantier, väljer ni ett tryggt och säkert alternativ för er reklaminvestering. Ni kan vara säkra på att alla ingående komponenter i er dekor och grafiska kommunikation är designade, matchade och mycket noga testade för att säkerställa att de fungerar ihop under önskad tidsperiod. Utbildade företag som tillverkar dekorer och grafisk kommunikation i enlighet med 3M MCS Garanti program; har av 3M utbildad personal, godkända tillverkningsmetoder och kan tillhandahålla 3M MCS Garanti.