Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Konceptlösningar

HOTELL & RESTAURANGER

Det är inte bara maten och komforten som ska hålla hög klass på restauranger och hotell, utan alla enskilda delar bildar en helhet, ett koncept. Vi tycker om att vara med och ta fram koncept som är enhetliga från första till sista kontakt, så involvera oss gärna i arbetet så bidrar vi gärna med våra kunskaper och idéer. 

KÖPCENTRUM, HANDELSOMRÅDEN & KONTORSMILJÖER

Utifrån ett perspektiv där man måste hålla ihop ett grafiskt program och få det att fungera i flera olika typer av exponeringar, med en rad olika varumärken och designidéer har vi kunskapen som krävs.
Skylttillverkning handlar inte bara om den fysiska skylten utan om att skapa en konceptlösning som talar med människors sinnen och känslor.
Vi designar och konstruerar skyltlösningar som tar hänsyn till hela omgivningen. Aspekter som tydlighet, läsbarhet och tillgänglighet finns naturligtvis alltid med i vårt medvetande. 

SPECIALKONSTRUKTIONER

Specialkonstruktioner tycker vi på Göta Neon Skyltsupport är riktigt spännande.
Det blir en utmaning för oss och våra samarbetspartners och vi får tillfälle att vara konstruktiva och kreativa när det gäller dekor och funktionalitet.
Har du en idé om ett utseende och en funktion så hjälper vi till med resten. Exempel på moment som kan ingå i specialkonstruktioner kan vara plastbearbetning, ljusdesign, specialsnickerier, lack, elektronik, solfilm, fönsterfilm eller metallarbeten. I våra referenser hittar du lite inspiration kring vad vi gjort tidigare.
Våra möjligheter vet ingen gräns, endast fantasin.
Ställ frågan så ska vi arbeta för att vara en del av lösningen.