Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Skyltsupport

UTMANA OSS

Vi har en tradition av att hantera stora och komplexa skyltmontage runt om i Sverige. För att detta ska vara möjligt att utföra på ett, för kunden, så bra sätt som möjligt krävs ett brett och nischat kontaktnät av samarbetspartners tillsammans med kunskap och erfarenhet.

Vi tar oss gärna an projektledning, koordinering och montering av exponeringar.

HAR SKYLTEN DIN SLOCKNAT

Behöver du byta belysningskälla eller drivdon i din skylt eller behöver den rengöras och fräschas upp. Våra skylttekniker är ute på vägarna hela tiden, så slå oss gärna en signal så planerar vi in en skyltservice hos dig.

BEKYMMERSFRITT SKYLTÄGANDE

För maximal bekvämlighet erbjuder vi serviceavtal på flera av våra skyltar och exponeringar. Vi har olika nivåer beroende på önskemål och typ av exponering. Fråga gärna när du köpt din skylt så berättar vi gärna om våra alternativ.

DOKUMENT FÖR SKYLTARBETEN

Ibland vill man sköta administrationen själv och ibland tycker man det är bättre att ta hjälp. Vi finns där med öppna kontaktvägar och kunskaper när ni vill ha hjälp med till exempel bygglov och montage.

Här nedan samlar vi kontinuerligt material som du har nytta av om du ska utföra skylt- och exponeringsarbeten.

BYGGLOVSHANDLINGAR

Här under ligger pdf-filer för bygglov i några kommuner. Fungerar det inte att öppna dem direkt i webbläsaren kan du prova att att högerklicka på länken och ladda ned den till din dator och öppna den med din egen Acrobat Reader.

Dessa handlingar skickas in till respektive kommuns byggnadsnämnd. Ofta står adressen längst ned på bygglovsansökningen.
Vanliga handlingar som bifogas tillsammans med bygglovsansökan är:
Fotomontage/arktitektritning med exakt placering på byggnaden. För det mesta vill byggnadsnämnderna ha dessa skalenliga men i vissa kommuner går det bra om tydliga och exakta mått är utsatta.
Situationsplan/Orienteringskarta med byggnadens placering i förhållande till omgivning som närliggande fastigheter, gator, höjder, etc. En del kommuner accepterar utskrifter från exempelvis Eniro, Google, etc. Annars går detta att beställa från kommunens ritningsarkiv. Se exempel på situationsplan och enkel situationsplan från Borås stad
Kontrollplan för små/enkla ärenden med kontrollpunkter för din (byggherrens) byggprocess. Se exempelfrån Mölndals stad.
Kort information från Borås Stad om vilka handlingar som ska bifogas bygglovsansökan. Dessa är aktuella för de flesta städer i Sverige.

BLANKETTER OCH INSTRUKTIONER

Blankett – Uppställning av mobilkran mm i Göteborg Stad